Японський кухонний ніж Накірі Super 5. Чудово поєднує в собі традиційний японський дизайн і сучасні технології. Основне призначення — шатківниця, нарізання та подрібнення овочів. Клинок виготовлений методом ручного кування з висококласної сталі з центральним шаром з VG-10 і дамаськими обкладками, що робить ніж дуже міцним. Така сталь, гостра, як бритва, не тупиться довгий час навіть під час активної роботи.
Саме такий професійний ніж здатний дуже дрібно покрошити зелень, ретельно нашаткувати капусту та цибулю, а також порізати овочі та фрукти на найтонші скибочки. Масивний широкий клинок і гостра різальна крайка ідеально підходить для кухарів, які віддають перевагу сорочею техніку нарізування.
Овальна ручка кухонного ножа має продуману ергономічну форму, яка дуже зручно лягає в руку. Для її створення був використаний сучасний технологічний матеріал — мікарта. Micarta приємна для рук, гладка та тепла на дотик. Має такі властивості, як міцність, підвищена водостійкість, не вбирає запахи.
Такий ніж вимагає дбайливого поводження й не призначений для миття в посудомийній машині. Необхідно мити ніж відразу після використання й обов'язково ретельно насухо витирати рушником.
Кожен ніж продається в гарній подарунковій коробці та тканинному пакованні Japanese knife roll.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Заточка леза | Двостороння |
Виробник | Samura |
Твердість леза | 60 HRC |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал рукоятки | Микарта |
Довжина ножа | 315 |
Тип | топірець Накири |
Матеріал леза | Дамаська сталь, 5 шарів |
Довжина леза | 171 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 3 800 ₴