1 500 грн
Професійний обвалочний ніж для роботи з м'ясом.
Особлива вузька форма цілісного клинка спеціально призначена для оброблення риби, птиці, телятини або баранини і здатна з легкістю відокремлювати філейну частину від кісток, шкіри і жив. Проте він буде корисним і для виконання інших дій, наприклад, нарізки продуктів.
Лезо довжиною 16,5 см і твердістю 59 HRC дуже пластичне і міцне, не боїться високих навантажень. Його невелика вага (всього 176 гр.) дозволяє маніпулювати ножем тривалий час.
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Ніж обвалочний |
Матеріал леза | Молібден-ванадієва сталь |
Матеріал рукоятки | G10 |
Заточка леза | Двостороння |
Вага (г) | 165 |
Твердість леза | 59 HRC |
Користувальницькі характеристики | |
Довжина ножа | 307 |
Довжина леза | 165 |