1 570 ₴
Серейтерне лезо ножа для різання хліба максимально пристосоване саме для роботи з продуктами, що мають м'яку або соковиту серцевину, але жорстку скоринку — різною випічкою, цитрусовими, ананасом, кавуном тощо.
Хвилясті та дуже гострі зубчики делікатно "підпилюють" оболонку, не змінна водночас ніжну м'яку м'якоть. Довгий, але тонкий одношаровий клинок оптимальний для роботи з продуктами будь-якого розміру. Він ідеально збалансований з овальною ручкою й відділяється від неї гігієнічним металевим больстером. Вага ножа без паковання — 200 г.
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Ніж для хліба |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Вага (г) | 200 |
Твердість леза | 59 HRC |
Користувальницькі характеристики | |
Матеріал леза | AUS-8 (Japan) |
Матеріал рукоятки | G10, овальна |
Довжина ножа | 320 |
Довжина леза | 230 |
Твердість леза | 58 HRC |