1 700 грн
Топірець для рубки м'яса – це професійний ніж з масивним і дуже широким клинком, призначений спеціально для роботи з яловичиною, свининою, птицею.
Кут заточування 40° допоможе ефективно справлятися з досить великими кістками, сухожиллями і іншими твердими тканинами, які не під силу звичайного кухонного ножа. Абсолютно незамінний для приготування фаршированої курки, з його допомогою легко відокремити голову від великої риби або нарубати з неї стейки.
Повністю металеве виконання робить топірець абсолютно гігієнічним.
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Кухонний топірець |
Заточка леза | Двостороння |
Твердість леза | 59 HRC |
Вага (г) | 410 |
Користувальницькі характеристики | |
Матеріал леза | AUS-8 (Japan) |
Матеріал рукоятки | Сталь |
Довжина ножа | 305 |
Довжина леза | 180 |