4 400 грн
Японський шеф Сантоку Super 5 – Традиційний ніж з твердої високовуглецевої сталі, кований і заточений вручну. Основне призначення — шинкування овочів, нарізання м'яса, риби і тд. І цим ножем на кухні можна робити майже все, крім рубки кісток і оброблення заморожених продуктів. Особлива японська форма клинка Сантоку дозволяє розгойдувати кухонний ніж на обробній дошці, застосовувати менше зусиль при нарізці і досягати максимально точних і тонких розрізів.
Професійний ніж Сантоку Super 5 зроблений з високоякісної японської сталі VG-10 (серцевина ножа) і 4-х шарів дамаска (обкладки). На виробництві кожна заготовка проходить складний багатоступінчастий процес обробки, який перетворює ніж дуже гострий, міцний і довговічний клинок.
Очищайте і насухо витирайте ніж після кожного використання. Не мийте ніж в посудомийній машині.
Подарункова коробка і традиційна тканинна упаковка в японському стилі Japanese knife roll для ножа дозволить гідно піднести подарунок і забезпечить зручне зберігання.
Основні | |
---|---|
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Заточка леза | Двостороння |
Виробник | Samura |
Твердість леза | 60 HRC |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал рукоятки | Микарта |
Довжина ножа | 322 |
Тип | Сантоку(шеф) ніж |
Матеріал леза | Дамаська сталь, 5 шарів |
Довжина леза | 182 |