2 600 грн
Неодмінний атрибут і в домашній, і в професійної кулінарії – кухонний ніж шеф-кухаря.
Саме їм дуже зручно порубати овочі або зелень нашаткувати капусту, швидко порізати будь-які інші продукти, випічку, м'ясо і птицю, гастрономію.
Чорнене лезо з хвилястим візерунком (класика Samura Kaiju) не тільки володіє приголомшливою гостротою, але і за рахунок своєї фактури покриття ефективно запобігає налипанню на нього їжі або склеювання шматочків продуктів між собою. Ергономічна рукоятка – не менш важлива деталь: дає повний контроль над процесом роботи.
Досить потримати Шефа Samura Kaiju в руці і попрацювати їм пару хвилин, щоб перейнятися впевнено – з таким ножем Вам все по плечу! Він – справжній, солідний, правильний.
Найгостріший Шеф – кухонний ніж для кухаря, вражаючий з першого погляду!
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Країна виробник | Японія |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Користувальницькі характеристики | |
Матеріал леза | AUS-8 (Japan) |
Матеріал рукоятки | Махагон (дерево) |
Довжина ножа | 340 |
Довжина леза | 210 |
Тип | Європейський шеф ніж |