1 900 грн
Янагиба прийшов у Європу з Японії разом з японською кухнею, суші і сашимі. Ніж Kaiju Yanagiba вузький, довгий (24 cm) з екстремально гострою заточкою, може використовуватися не тільки для делікатного нарізки страв японської кухні, але і як слайсер для нарізки продуктів.
Як і всі ножі колекції Kaiju виготовлений з одношарової кованої японської сталі AUS-8 Hammered. Чорніння і високий вміст хрому надає клинкам неймовірні антикорозійні властивості, а загартування сталі до 58-59 HRC дозволить довго зберігати гостроту ріжучої кромки.
Рукоятка Samura Kaiju Yanagiba виготовлена з пакки - особливого високотехнологічного матеріалу, що володіє достоїнствами як дерева, так і пластику, але без їхніх недоліків. Клинок суцільнометалевий (фултанг) - це дозволяє ножу витримувати великі навантаження і додає довговічності.
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Країна виробник | Японія |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Користувальницькі характеристики | |
Матеріал леза | AUS-8 (Japan) |
Матеріал рукоятки | Махагон (дерево) |
Довжина ножа | 370 |
Довжина леза | 240 |
Тип | Янагиба (для нарізки, слайсер) |