1 130 грн
Здобуває все більшу популярність японський шеф ніж сантоку з опущеним до вістря обухом і максимальною довжиною ріжучої кромки здатний виконувати переважну частину кухонних дій: шаткувати капусту, різати продукти, кришити салат, а також одним рухом змахувати нарізане з обробної дошки.
Лінія невеликих овальних насічок уздовж всього леза не дає шматочках продуктів налипати на нього, додаючи зручності до загальної ергономіці ножа.
Особлива форма і матеріал рукоятки забезпечують необхідну на професійній кухні гігієнічність.
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Країна виробник | Японія |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Користувальницькі характеристики | |
Матеріал леза | AUS-8 (Japan) |
Матеріал рукоятки | Сталь |
Довжина ножа | 286 |
Довжина леза | 160 |
Тип | Сантоку(шеф) ніж |