920 грн
Японський кухарський ніж сантоку з одношарової спеціалізованої сталі AUS-8 може виконувати широкий спектр кухонних операцій: різати, шаткувати, кришити, рубати різні види продуктів.
Професійні кухарі (та й багато господині) віддають перевагу саме цей вид із-за особливої форми широкого клинка зі зміщеним центром ваги і направленою вістрям вниз.
Такий тип леза дозволяє прикладати набагато менше зусиль при виконанні будь-якої дії, тому рука зовсім не втомлюється навіть при тривалій роботі з традиційним японським сантоку.
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Японський кухарський ніж |
Заточка леза | Двостороння |
Твердість леза | 58 HRC |
Вага (г) | 114 |
Користувальницькі характеристики | |
Матеріал леза | AUS-8 (Japan) |
Матеріал рукоятки | ABS пластик (чорний) |
Довжина ножа | 298 |
Довжина леза | 175 |