840 грн
Кухонна сокира для м'яса застосовується не так часто, як інші ножі, але абсолютно незамінна в ситуаціях, коли треба обробити або порубати великі або заморожені шматки. Він же застосовується і для приготування деяких страв, наприклад, фаршированої курки.
Нехарактерно великий для японського ножа кут заточування в 40° і дуже широке та масивне лезо оптимальні саме для таких робіт. Вони легко справляються з кістками, сухожиллями, хрящами, які здатні завдати пошкодження звичайному ножу, але легко піддаються й абсолютно не шкодять такому сокирі.
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Кухонний топірець |
Заточка леза | Двостороння |
Твердість леза | 58 HRC |
Вага (г) | 340 |
Користувальницькі характеристики | |
Матеріал леза | AUS-8 (Japan) |
Матеріал рукоятки | ABS пластик (чорний) |
Довжина ножа | 302 |
Довжина леза | 180 |