840 грн
Ніж для нарізки відрізняється досить вузьким, прямим і длиннымклинком, що дозволяє говорити про нього як про ідеально пристосованому ножі для формування порційних шматків запеченого або вареного філе, солонини, шинки, а також індички, курки і риби.
Буде незамінний і в приготуванні японських національних страв: суші, сашимі, ролів, так як без особливих зусиль відокремлює максимально великі й рівні пласти м'якоті.
Основні | |
---|---|
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Японія |
Заточка леза | Двостороння |
Виробник | Samura |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал рукоятки | ABS пластик |
Матеріал леза | AUS-8 (Japan) |
Тип | Ніж для нарізки Слайсер |
Довжина леза | 196 |
Довжина ножа | 315 |