890 грн
Традиційно японський вид ножа – накири – має практично ідеальну прямокутну форму і дуже схожий на топірець для оброблення м'яса, хоча насправді зовсім для цього не призначений. Він використовується для різання, шинкування і рубки виключно овочів або фруктів.
Широке, але дуже тонке лезо з мінімальним кутом заточування набуває завдяки цьому таку бриючу гостроту, що легко ріже продукти лише при невеликому натисканні згори вниз – накири не вимагає від власника витрачати зайві зусилля на рухи вперед і назад.
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Країна виробник | Японія |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Користувальницькі характеристики | |
Матеріал леза | AUS-8 (Japan) |
Матеріал рукоятки | ABS пластик |
Довжина ножа | 300 |
Довжина леза | 170 |
Тип | топірець Накири |