4 500 грн
Ніж для нарізання хліба – практично незамінний вузькоспеціалізований інструмент.
Дуже довге лезо з серейторной заточуванням дає можливість ефективно різати, а не м'яти різну випічку.
Гострі зубчики однаково легко справляються і з твердою кіркою, і з м'якою серединою.
Саме тому ніж відмінно справляється не тільки зі здобою, але і з будь-якими іншими щільними зовні продуктами з делікатною і соковитою серцевиною. Приміром, хлібним ножем Samura Damascus зручно і ефективно працювати з кавунами та динями, ананасами, різними видами цитрусових, гарбузами.
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Ніж універсальний |
Матеріал леза | Дамаська сталь |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Кількість шарів | 67 |
Вага (г) | 223 |
Твердість леза | 61 HRC |
Користувальницькі характеристики | |
Матеріал рукоятки | VG-10/SUS-430, овальна |
Довжина ножа | 365 |
Довжина леза | 230 |