3 450 грн
Обвалювальний ніж для м'яса просто незамінний у побуті. Він використовується для відділення м'якоті від кісток, хрящів та інших подібних тканин.
Тонкий клинок обвалювального ножа з чітко вираженим вістрям легко та дуже глибоко проникає в структуру будь-якого м'яса — свинини, телятини, баранини.
Гнучке, але дуже міцне лезо легко "обходить" кістки периметром, практично не залишаючи на них м'якоті.
Обвалювальний ніж Samura Damascus може застосовуватися для вирізування філе під час приготування страв із риби, індички, курки, кролика.
Колодка ножа зручна та практична — досконала з погляду ергономіки й абсолютно не ковзає в долоні
Основні | |
---|---|
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Тип | Ніж обвалочний |
Заточка леза | Двостороння |
Виробник | Samura |
Твердість леза | 61 HRC |
Вага (г) | 180 |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал рукоятки | G10, овальна |
Матеріал леза | Дамаська сталь (67слоев) VG-10/SUS-430 |
Довжина леза | 165 |
Довжина ножа | 305 |