- SAG-1
- SWS-1000
- SCS-2500/F
- SDS-360/M
- SWS-5000
- SCS-3800/U
- SCS-280/C
- KBF-101
- KBA-100
- SKB-400G
- SF-02B
- SF-02R
- SF-02GR
- SCS-1300/M3 100 грнОчікується+380 (73) 603-10-10
- +380 (66) 603-10-10
- +380 (97) 603-10-10
- SEC-20002 400 грнОчікується+380 (73) 603-10-10
- +380 (66) 603-10-10
- +380 (97) 603-10-10
- S-6001 050 грнНемає в наявності+380 (73) 603-10-10
- +380 (66) 603-10-10
- +380 (97) 603-10-10
- KBF-1021 050 грнНемає в наявності+380 (73) 603-10-10
- +380 (66) 603-10-10
- +380 (97) 603-10-10
- KS-0022 200 грнНемає в наявності+380 (73) 603-10-10
- +380 (66) 603-10-10
- +380 (97) 603-10-10
- SMH-04D800 грнНемає в наявності+380 (73) 603-10-10
- +380 (66) 603-10-10
- +380 (97) 603-10-10
- SMH-04L850 грнНемає в наявності+380 (73) 603-10-10
- +380 (66) 603-10-10
- +380 (97) 603-10-10
Аксесуари для ножів
Хороший і якісний ніж вимагає не тільки делікатного поводження, але і акуратного зберігання: усі потрібні аксесуари для ножів слід купувати разом з ними.
Одна з умов довговічності ножа – правильне зберігання: леза не повинні стикатися один з одним і бути ізольованими від інших столових приладів. Це дозволить уникнути відколів або деформації леза та надовго збереже його гостроту. Для сталевих ножів найкраще підходять зручні магнітні тримачі або підставки: вони надійно кріпляться на пластині і завжди доступні для користування. А місткі браш-підставки з унікальним пластиковим наповнювачем ідеальні і для керамічних, і для сталевих ножів. Обидва виду власників підходять для ножів різного розміру і форми, забезпечать їх зручне і акуратне зберігання, а також внесуть елегантний штрих в інтер'єр кухні.
Не менее важным фактором для сохранности ножа стали и разделочные доски: покупать их также стоит в паре с ножом. Слишком твёрдые, например, стеклянные поверхности могут нанести лезвию непоправимый ущерб. А вот гигиеничные и упругие доски из термопластичного полиуретана, использующегося для изготовления медицинских и детских товаров, обеспечивают должную бережность обращения даже керамическим или дамасским ножам, сохраняя целостность клинка и безупречность его заточки. Кроме того, их покрытие препятствует размножению бактерий и устойчиво к различного рода повреждениям.
И кстати о заточке: несмотря на значительную продолжительность киренаги ножей Samura, со временем даже они начинают терять свои режущие свойства. Для их правки потребуется мусат со стальным, керамическим или алмазным напылением. Ну а если нужна основательная заточка, то стоит позаботиться о наличии водных точильных камней. Именно они идеально подходят для работы со стальными японскими ножами. Працюючи з камінням різної зернистості, при певному досвіді, обов'язкове терпіння і уважності Ви зможете акуратно і дбайливо довести свої ножі до класичної гостроти.